Shopping Cart

projecten

Raamfolie kopen voor uw bedrijf

De keuze in raamfolie neemt ieder jaar weer toe. Het is daarom niet zo makkelijk om de juiste raamfolie te kiezen voor uw bedrijfspand. De meeste bedrijfspanden maken tegenwoordig gebruik van HR (Hoog Rendement) en eveneens drie dubbel glas ipv dubbel glas. Dit type glas werkt in de winter zeer isolerend en dus energie besparend door het vasthouden van warmte. Echter in de zomermaanden zorgt de warmte reflecterende coating dat de warmtestraling wordt opgenomen door uw ramen. Het is dus verstandig om een warmte- en zonwerende glasfolie aan te brengen zodat uw energie besparende ramen in de zomer ook aangenaam zijn.

Warmere zomers
De komende jaren verwachten we steeds warmere zomers, een koele woning of werkplek is dan wel zo fijn. Om dit te realiseren biedt Raamfolietotaal diverse warmte werende, hitte werende, uv-werende en natuurlijk zonwerende folies die we aan de buitenkant van het glas plakken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag een offerte aan.

Raamfolie op maat gemaakt

Ieder raam is anders en vaak beschikt u over diverse raamformaten. Daarom bieden wij de keuze om onze raamfolies op maat te laten maken voor uw bedrijf of woning zodat u met gemak de folie kunt plakken. Kiest u een plakfolie met een uniek design voor een persoonlijke uitstraling dan is maatwerk een must. Denk bijvoorbeeld aan raamfolie met dessin naar keuze of met (bedrijfs-) logo. Raamfolietotaal maakt uw raamfolie op maat aan de hand van uw wensen voor bedrijven en particulieren. Liever een persoonlijk gesprek of de folies van dichtbij bekijken? Kom langs in de showroom!

Reclamefolie voor bedrijfsreclame
Start u een winkel, boetiek, pop-up shop of bedrijf, of wilt u de uitstraling van uw bedrijf vernieuwen? Dan is raamfolie onmisbaar in de marketing van uw merknaam of product. U wilt dat voorbijgangers in één oog opslag de kenmerkende boodschap van uw bedrijf zien en snappen, én natuurlijk overgaan tot een bezoek of contactmoment. Bij Raamfolietotaal kunt u diverse soorten raamfolie op maat bestellen. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij maatwerk raamfolies voor allerlei bedrijven. Denk daarbij aan designfolie, decoratiefolie, reflecterende folie, spiegel folie, melkglas folie, gezandstraalde folie en reclamefolie (met tekst) voor de beste bedrijfsreclame. U heeft daarbij altijd de keuze uit een eigen design of een design uit onze designstudio.

Wilt u raamfolie op maat bestellen? Bekijk onze opgeleverde projecten of vraag direct een offerte aan.

De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 22 reviews.