Over Raamfolietotaal.nl

Uw specialist in glasfolie!

image25

Privacyfolie: uw specialist in raamfolie

Raamfolietotaal is een dochterbedrijf van Tinttotaal. Omdat raamfolie alleen al een heel breed begrip is en ook bestaat uit een breed assortiment is Privacyfolie in het leven geroepen. Raamfolietotaal is gericht op alle raamfolie soorten voor zowel particulieren en bedrijven. Het bedrijf bestaat uit gespecialiseerde adviseurs en monteurs die zich volledig bezig houden met alle ontwikkelingen op het gebied van raamfolie om zo haar diensten op een professionele manier te kunnen leveren aan de klanten. Raamfolietotaal biedt niet alleen de soorten raamfolies aan van de beste merk kwaliteit, maar biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een opdracht door ervaren monteurs te laten uitvoeren met volledige service voor, tijdens en na een opdracht.

Wij beschikken over een grote en ruime magazijnvoorraad waardoor wij de diverse soorten folies snel aan u kunnen leveren. Ook staat onze klantenservice gereed om u advies op maat te geven. Voor bezichtigingen van de folies en uitgebreid advies kunt u altijd bij ons terecht op locatie.

 

Presentatief en professioneel voor de dag komen

Tinttotaal is zo een acht jaar geleden in 2008 gestart haar diensten aan de klant te leveren. Door de snelle groei en ontwikkelingen heeft het bedrijf zich inmiddels uitgebreid met een team van 17 mensen. Doordat de signbrache i.c.m. de hedendaagse technologie een branche is waarin continu innovaties plaatsvinden is Tinttotaal zich dynamisch gaan ontwikkelen. Zo leverde Tinttotaal in korte tijd een onverwachte stijgingspercentage in haar nieuwe diensten en opdrachten. Dit resulteerde in uitdagende en leuke opdrachten zoals Heineken, IBM, Feenstra, Hello Fresh, Ziggo en nog veel meer. Tinttotaal levert naast de vele en diverse diensten tevens een positieve bijdrage aan de totale signbranche door zich te mogen profileren als een erkend, gespecialiseerd en gecertificeerd signbedrijf. Naast de behaalde resultaten en de vele successen die de afgelopen jaren met interne en externe factoren behaald zijn is het bedrijf elke dag nog bezig om de kwaliteiten bij te houden en te verbeteren. Nieuwe technieken, materialen, diensten en mogelijkheden zijn zodoende altijd vroegtijdig aanwezig in het bedrijf.

 

Onze missie

Raamfolietotaal.nl maakt het waar: Kwaliteit waar men u tegen zegt!

Precies volgens uw wensen en eisen maken we werk van uw reclameboodschap. Vakkundig en binnen de deadline, ook ’s avonds of in het weekend!

 

 • Wij gebruiken altijd hoge kwaliteit materiaal voor een optimale levensduur
 • De afwerking wordt gedaan door vakkundige professionals
 • Onze service stopt niet! Ook na de oplevering staan wij voor u klaar
 • Wij zijn een Sibon en 3M erkend Signmaker
 • Komt u er niet uit? Wij denken graag met u mee en geven u advies

image26image27

Raamfolie: uw ramen als reclameboodschap

Het raamoppervlak van uw bedrijfspand of voertuigen kunt u ook gebruiken voor uw reclameboodschap. Tinttotaal verzorgt raambelettering, zandstraalfolie, oneway vision folie en andere raamfolies.

De soorten raamfolies die wij aanbieden;

 • Privacyfolie
 • Zandstraalfolie
 • Oneway vision folie
 • Spiegelfolie
 • Zonwerende folie
 • Veiligheidsfolie
 • Anti- Grafitti folie
 • Kleurfolie

Privaciefolie.nl is uw vakkundige full-service partner in raamfolie!

Wat onze klanten zeggen

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

 • Ik was al 2 jaar eerder bij jullie geweest en dat was al prettig, en na 2 jaar werd ik weer zo fijn geholpen, iedereen is aardig en vooral jij en Faruk zijn top, denken met me mee, maken een proefje, krijg 2 stickers gratis en al korting..  en niks lijkt een moeite en heb ook het gevoel dat jullie tof vinden wat ik doe.. das mooi…

  Nu nog leuk verkopen en dan kan ik meer bestellen! en het kwaliteit van jullie product is de beste.

  image Marlon
  Glitterator

 • Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met TintTotaal.

  De service is perfect. Ze denken goed mee om tot een passende oplossing te komen, zeker omdat onze aanvragen vaak geen standaard materialen betreffen.

  De kwaliteit is uitstekend en ze leveren zonder uitzondering binnen de gestelde deadlines en budgetten.

  Kortom, een perfecte partner voor ons bureau!

  image Daniel van den Heuvel
  Bureau Kellerman

 • Goede service en schakelen zeer snel.

  Goede prijs/kwaliteit verhouding en professioneel.

  Adviseren waar nodig en denken met je mee.

  Een bedrijf die ik zeker zou aanbevelen.

  image Kelly van Musscher
  CHASE

 • Ik heb de service van Tintotaal altijd als prettig ervaren. We doen al een aantal jaren zaken en dat gebeurt altijd naar tevredenheid. Goede en snelle service tegen een vriendelijke prijs.

   

  image Peter-Jan de Jong
  Office Plus Business Centre

 • Eigen productie
 • Beste prijs garantie
 • 100% tevreden!

over ons 

Raamfolietotaal.nl levert en monteert raamfolies met diverse functies. Als onderdeel van het in 2009 begonnen Tinttotaal zijn onze medewerkers ervaren met de eisen die zowel bij particulier als commercieel gebruik gesteld worden. Ons vakbekwame team levert glashelder advies en regelt de montage van A tot Z.

CONTACT Informatie