NightScape – duurzame zon- en warmtewering

Nightscape ook wel verduisterende raamfolie genoemd is ideaal voor mensen die het daglicht storend vinden met bijvoorbeeld overdag slapen. Ook veel kleine kinderen hebben zomers moeite met het in slaap vallen omdat het in de zomer zo lang licht blijft. Nightscape kan hiervoor een oplossing bieden. Nightscape vermindert hinderlijke schittering, dit zorgt ervoor dat uw ogen minder snel vermoeid raken en vermindert de ongewenste schittering op uw televisie- of computerscherm. Het houdt 99% of meer van de schadelijke Uv-straling tegen, minimaliseert gezondheidsrisico’s voor uw huid en ogen en vermindert de verkleuring van meubelen, houten vloeren, tapijten en schilderijen.

image
Zonwerende folie tint

image
Zonwerende folie particulier

image
Zonwerende folie kantoorpand

De voordelen van zonwerende folie:

• Zonwerend op een duurzame manier: de folie is onderhoudsvrij, gaat jaren mee en werkt isolerend
• Warmteregulerend: in de zomer tot 10 graden koeler maar houdt in de winter warmte binnen
• Energiebesparend: bespaart door minder gebruik van airco of ventilator
• Beschermt het interieur: filtering van ultraviolette straling voorkomt verkleuring van meubels, vloeren en wanden
• Privacy verhogend: overdag belemmert de folie de inkijk van buiten naar binnen
• Rustgevend: geen hinderlijke schittering meer op beeldschermen
• Veiligheid: versterkt het glas, zorgt voor scherfbinding, 100% krasvast en brandvertragende werking
• Universeel toepasbaar: makkelijk op ieder formaat en ieder type raam aan te brengen

Veelzijdig toepasbaar

Zonwerende folie is voordelig in aanschaf en gaat lang mee. De folie is verkrijgbaar in verschillende lichtdoorlaatbaarheidspercentages en diverse tinten en op maat makkelijk (zelf) te monteren op enkel glas, dubbel glas, gelaagd of gehard glas en HR++ glas. Ideaal voor woningen, kantoren, winkels, horecagelegenheden, hotels, ziekenhuizen en scholen. Maar ook toepasbaar op auto’s, campers of boten.

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De folie kan bij Raamfolietotaal besteld worden per strekkende meter maar ook de montage kan door onze vakbekwame monteurs verzorgd worden. De folie wordt op maat gesneden voor montage en meestal aan de binnenkant aangebracht. Omdat ieder gebouw anders is biedt Raamfolietotaal graag advies op maat voor elk gewenst project, neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wist je dat:

– Onze folie verkrijgbaar is in verschillende percentages van warmte- en lichtdoorlatendheid? Van 20% tot wel 99%
– Onze folie verkrijgbaar is in verschillende kleuren tint? Populair is zilver maar ook goud, brons of zwart zijn verkrijgbaar
– Onze folie spiegelend is door een laag reflecterende deeltjes tussen de transparante polyester lagen? Hierdoor is het aan een kant spiegelend en aan de andere kant transparant
– De zichtbaarheid naar binnen groter wordt als het binnen lichter is dan buiten