Shopping Cart

Zonwerende raamfolie

Product Filters

Toont alle 8 resultaten

Product Filters

Toont alle 8 resultaten

Wanneer je kiest voor kwalitatieve zon- en warmtewerende raamfolie, profiteer je van de isolerende- en reflecterende eigenschappen van de zonwerende raamfolie. De raamfolies filteren de UV-straling, waardoor je interieur niet verkleurt en/of veroudert. Met zonwerende folie verlaag je niet alleen de temperatuur in een ruimte, maar zorg je ook voor een prettiger werk- en leefklimaat. Het (langdurig) werken achter een computer gaat bijvoorbeeld gemakkelijker wanneer je geen last hebt van overmatige lichtinval.

Zonwerende folie voor verschillende toepassingen

Iedereen heeft wel eens last van de zon die door de ramen naar binnen schijnt op je beeldscherm, binnenkomende zonnewarmte die vooral in de zomer hiermee gepaard gaat of van mensen die naar binnen kunnen gluren. Gordijnen zijn niet altijd een passende oplossing voor deze problemen. Ze nemen het hele daglicht weg en je kunt ook niet meer naar buiten kijken.

De ideale oplossing voor deze problemen is zonwerende raamfolie. Zonwerende raamfolies zijn er in verschillende variaties en gradaties, zo is er voor elke toepassing wel een oplossing. Gaat het alleen om zonwering en is privacy niet noodzakelijk, dan is er een transparante folie wat je zoekt. Wens je naast zonwering ook privacy te hebben, dan zou je kunnen kiezen voor zonwerende privacy folie, dat is twee in één.

Al onze zonwerende raamfolies zijn voor 99% UV-werend. Bij enkelglas- en glas t/m waarde HR+, kun je zonwerende folie aan de binnenzijde van het glas aanbrengen. Bestaan je ramen uit HR++ glas of hoger, dan dien je de folie aan de buitenzijde van het glas te monteren. Indien gewenst kan al onze raamfolie vakkundig door onze vakbekwame monteurs geïnstalleerd worden.

Zonwerende folie voor privacy

Wil je de zon buiten houden, maar ook privacy? Zonwerende folie met spiegeleffect is een raamfolie waarbij je overdag wél naar buiten kan kijken maar niet naar binnen. Heb je ‘s avonds in huis het licht aan? Dan krijg je het tegenovergestelde effect. Er kan dan wél bij jou naar binnen gekeken worden en jij niet naar buiten.

De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 16 reviews.