Anti-graffiti raamfolie

• Kostenbesparend
• Krasbestendig
• EU-normen EN 12600 B2, HACCP, BRC, IFS en NEN 3569
• Goedkoper dan glas vervangen

Product Filters

Enig resultaat

Product Filters

Enig resultaat

Anti-graffiti folie is een uitstekende keuze voor bescherming van de ruiten tegen graffiti en krassen. Tevens schept het extra veiligheid bij glasbreuk omdat de folie de scherven bijeen houdt. De folie is glashelder en niet zichtbaar voor het blote oog.

Johnson Window Films Defendor anti-graffiti folie

Vandalisme is helaas niet altijd te voorkomen, maar wel kan je je hier zo goed mogelijk tegen beschermen. Denk hierbij aan vandalen die ramen bekladden met graffiti of met scherpe voorwerpen gaan bekrassen. Dat wil je niet hebben op je winkelramen, het is natuurlijk geen gezicht en straalt onbedoeld een verkeerd beeld uit. Het raam hierdoor vervangen kan behoorlijk in de kosten gaan lopen.
Daarom kun je de ramen hiertegen beschermen door aan de buitenzijde van het glas een transparante anti-graffiti raamfolie toe te passen. Krijg je onverhoopt toch een keer te maken met vandalisme, dan zal de folie de schade opvangen waardoor het glas gespaard blijft. Wij bieden hiervoor de anti-graffiti glasfolie aan van het type Defendor JWF. Dit is een glasheldere transparante folie met een kraswerende toplaag. De Defendor JWF anti-graffiti folie is verkrijgbaar in twee verschillende diktes, 4 Mil en 6 Mil. Indien gewenst wordt al onze raamfolie vakkundig door onze vakbekwame monteurs geïnstalleerd.

De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.

Offerte aanvraag

Ontvang een offerte voor raamfolie op maat

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een prijsopgave opvragen.
(velden gemarkeerd met een sterretje* zijn verplicht)