Shopping Cart

Vanwege de extreme drukte worden bestellingen binnen 2 werkdagen verstuurd.

Veiligheids raamfolie

Veiligheidsfolie voor gelaagd of gehard glas kent diverse toepassingen, van doorval-en inbraakbeveiliging tot bescherming tegen graffiti. Het wordt gebruikt in gebouwen, winkels en auto’s en de voedselindustrie. Anti-graffiti folie is glashelder, de veiligheidsfolie is verkrijgbaar in glashelder of zilver (spiegelend)

Product Filters

Toont alle 3 resultaten

Product Filters

Toont alle 3 resultaten

Voor versteviging tegen glasbreuk en/of inbraak hebben we een glasheldere veiligheidsfolie met inbraakvertragende werking. Ook gaat het rondvliegende scherven tegen bij glasbreuk. Er bestaat zelfs een combinatiefolie met de eigenschappen van veiligheids- en privacyfolie in één. Deze biedt veiligheid tegen glasbreuk en privacy tegen inkijk.

Veiligheidsfolie (Trident JWF)

Wil je je ramen extra verstevigen tegen glasbreuk en/of inbraak, dat is mogelijk met de Trident JWF veiligheidsfolies. De folie heeft een inbraakvertragende werking, het glas zal niet of vrij moeilijk breken bij een ongeval of poging tot inbraak. Als het voor een gemiddelde inbreker meer tijd kost om een raam door te breken, zal die geen verdere risico’s nemen en al snel opgeven. Ook gaat het rondvliegende scherven tegen bij glasbreuk, denk aan een ongeval. Je zou er toch niet aan moeten denken dat je gewond raakt hierdoor.
De folie is een zelfklevende glasheldere transparante folie en daarom niet zichtbaar als het eenmaal geïnstalleerd is. Er bestaat zelfs een combinatiefolie met de eigenschappen van veiligheids- en privacyfolie in één. Deze biedt veiligheid tegen glasbreuk en privacy tegen inkijk. Trident veiligheidsfolie is beschikbaar in verschillende diktes van 4, 7 en 12 micron. Hoe dikker de folie, hoe meer bescherming tegen glasbreuk deze zal bieden. Indien gewenst wordt al onze raamfolie vakkundig door onze vakbekwame monteurs geïnstalleerd.

Anti-Graffiti folie (Defendor JWF)

Johnson Window Films Defendor Anti- graffiti folie beschermd tegen graffiti, vandalisme en krassen. Verkrijgbaar en 4 mil en 6 mil.

De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.