Shopping Cart

UV-werende raamfolie

Product Filters

Toont alle 3 resultaten

Product Filters

Toont alle 3 resultaten

Met UV-werende raamfolie bescherm je jouw interieur. De transparante folie blokkeert UV-stralen van de zon. Onder iedere invalshoek houden de zonwerende folies de hoog- en laagstaande zon buiten.

Als je op zoek bent naar zonwering tegen verkleuring door UV-stralen maar je wilt wel de inkijk optimaal houden voor bijvoorbeeld een etalage waar waardevolle spullen tentoon gesteld worden ben je bij ons ook aan het juiste adres. Hiervoor hebben we een speciale glasheldere folie die toch de hinderlijke UV-stralen tegenhoudt te koop.

UV-werende folie (UV-Clear)

Voor etalageramen van onder andere winkels en musea zijn UV-stralen van de zon absoluut de boosdoener. De UV-stralen veroorzaken vervaging van de kleuren en tasten de materialen aan. Hiervoor is de UV-Clear raamfolie de oplossing. Dit is een glasheldere transparante raamfolie welke 99% van de UV-stralen tegenhoudt. De UV-Clear is er speciaal voor ontwikkeld dat het geen schittering en reflectie geeft aan het glas en biedt daarom gegarandeerd een optimaal inkijk van buitenaf of andersom. Een kleine bijzaak, maar zeker niet de hoofdzaak in deze, is dat het ook een warmtewerende effect heeft van 14%. Indien gewenst wordt al onze raamfolie vakkundig door onze vakbekwame monteurs geïnstalleerd.

De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 22 reviews.