UV-werende raamfolie

Voor etalageramen van onder andere winkels en musea zijn UV-stralen van de zon absoluut de boosdoener. De UV-stralen veroorzaken vervaging van de kleuren en tasten de materialen aan. Hiervoor is de UV-Clear raamfolie de oplossing. Dit is een glasheldere transparante raamfolie welke 99% van de UV-stralen tegenhoudt. De UV-Clear is er speciaal voor ontwikkeld dat het geen schittering en reflectie geeft aan het glas en biedt daarom gegarandeerd een optimaal inkijk van buitenaf of andersom. Een kleine bijzaak, maar zeker niet de hoofdzaak in deze, is dat het ook een warmtewerende effect heeft van 14%.

Product Filters

Enig resultaat

Product Filters

Enig resultaat

Als je op zoek bent naar zonwering tegen verkleuring door UV-stralen maar je wilt wel de inkijk optimaal houden voor bijvoorbeeld een etalage waar waardevolle spullen tentoon gesteld worden ben je bij ons ook aan het juiste adres. Hiervoor hebben we een speciale glasheldere folie die toch de hinderlijke UV-stralen tegenhoudt te koop.

UV-werende folie (UV-Clear)

Voor etalageramen van onder andere winkels en musea zijn UV-stralen van de zon absoluut de boosdoener. De UV-stralen veroorzaken vervaging van de kleuren en tasten de materialen aan. Hiervoor is de UV-Clear raamfolie de oplossing. Dit is een glasheldere transparante raamfolie welke 99% van de UV-stralen tegenhoudt. De UV-Clear is er speciaal voor ontwikkeld dat het geen schittering en reflectie geeft aan het glas en biedt daarom gegarandeerd een optimaal inkijk van buitenaf of andersom. Een kleine bijzaak, maar zeker niet de hoofdzaak in deze, is dat het ook een warmtewerende effect heeft van 14%. Indien gewenst wordt al onze raamfolie vakkundig door onze vakbekwame monteurs geïnstalleerd.

De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

Offerte aanvraag

Ontvang een offerte voor raamfolie op maat

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een prijsopgave opvragen.
(velden gemarkeerd met een sterretje* zijn verplicht)