Kleurfolie

Wil je je ramen opfleuren door ze een kleurtje te geven, dan kan je hiervoor gebruik maken van kleurfolies. Hiervan hebben we het merk Oracal in ons assortiment zitten. De transparante kleurfolies zijn lichtdoorlatend en kun je nog enigszins doorheen kijken. Hiermee kunnen de mooiste glas-in-lood effecten behaald worden of andere prachtige raamdecoraties. Er zijn 32 tranparante kleurfolies te verkrijgen.

Product Filters

Enig resultaat

Product Filters

Enig resultaat

Met kleurfolie kun je mooie effecten aan je raam geven en spelen met invallend licht met bijvoorbeeld transparante kleurfolie wat een glas-in-lood effect geeft. Of een combinatie van transparante en dekkende folie en / of met zandstraalfolie gecombineerd.

Kleurfolie laat ramen opvallen en brengt sfeer

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte soms erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. We hebben een ervaren design team, leveren kleurfolies en brengen ze desgewenst ook aan op de ramen.
Stel je een reisbureau voor. Het zou mooi zijn als klanten in de juiste sfeer gebracht worden met kleurfolie. Gele folie tegen de ramen zorgt ervoor dat het heel zonnig lijkt binnen. Dat brengt klanten in de juiste stemming om een reis te boeken. Met een andere kleur roep je weer een ander gevoel op en daar kun je op inspelen. Kleurenfolie brengt elke sfeer binnen waar je naar op zoek bent. Indien gewenst kan al onze raamfolie vakkundig door onze vakbekwame monteurs geïnstalleerd worden.

De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.

Offerte aanvraag

Ontvang een offerte voor raamfolie op maat

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een prijsopgave opvragen.
(velden gemarkeerd met een sterretje* zijn verplicht)