Solar Silver

Zowel thuis of op kantoor kan teveel zonlicht hinderlijk zijn. Door Solar Silver toe te passen op de ramen wordt door reflectie het zonlicht aan de buitenzijde geabsorbeerd, waardoor de warmte binnen erg aangenaam blijft. Ook geeft de raamfolie een chique uitstraling aan de buitenkant van het pand. Ook staat Solar Silver erg chique en sfeervol in de badkamer, hal, keuken of woonkamer. Plak je Solar Silver op je ramen dan kan er van buitenaf niet naar binnen gekeken worden. Het functioneert als een anti inkijk effect en dat is prettig als de ramen van jouw woning of kantoor zich bijv. vlakbij de stoep of bij een drukke straat bevinden. Doordat de raamfolie ervoor zorgt dat de warmte van de zon flink gereduceerd wordt, hoef je je airco minder vaak aan te zetten en zie je deze besparing uiteindelijke weer terug op je energie rekening. Naast lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen is het gebruik van Solar Silver een moderne manier van raamdecoratie. Het geeft een strakke uitstraling aan jouw woning, winkel, of bedrijfspand en daarnaast zorgt het voor optimale privacy.

image
Veiligheidsolie

image
Veiligheidsfolie winkel

image
Veiligheidsfolie

De voordelen van veiligheidsfolie:

• Versterkt de ramen
• Werkt inbraakpreventief en -vertragend
• Beschermd tegen letsel door rondvliegende glasscherven
• Beperkt schade door rondvliegende glasscherven
• Weert 99% van UV-stralen maar is toch glashelder
• Corrosie- en slijtagebestendig
• Krasvast, makkelijk schoon te houden en onderhoudsvrij
• Voorkomt verkleuring aan het interieur
• Werkt brandvertragend

Verschillende toepassingen

Veiligheidsfolie kan worden toegepast op ramen van winkels, industriehallen, kantoren, ziekenhuizen en instellingen, scholen, en alle andere gebouwen waar veiligheid gewaarborgd dient te worden. De folie is in diverse diktes verkrijgbaar:
2 MIL bij etalages van winkels, deuren en ander glas voor bescherming van werknemers en bezoekers.
4 MIL bij winkels, kantoren en fabrieken voor bescherming van mensen en inbraakvertraging. Wordt tevens toegepast in de voedingsindustrie in het kader van de HaCCP, BRC en IFS.
7 MIL bij kantoren en fabrieken waar na glasbreuk de maximale beveiliging nodig is, in het bijzonder voor computerruimten.
12 MIL bij gebouwen die beschermd moeten worden tegen aardbevingen, terrorisme of explosies.

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De folie kan bij Raamfolietotaal op maat besteld worden maar het is aan te raden de montage door onze vakbekwame monteurs uit te laten voeren. Omdat zij de juiste tools hebben en de folie uitsluitend aangebracht dient te worden als de temperatuur van de ondergrond tussen de 5 en 25 graden Celsius is. De folie wordt voor de montage op maat gesneden. Omdat elk gebouw anders is biedt Raamfolietotaal graag advies op maat voor elk gewenst raamfolie project, neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wist je dat:

– De folie altijd aan de binnenkant gemonteerd wordt met weinig overlast
– Het polyester materiaal volkomen helder is en absoluut niet afwijkt van de kleur van de ramen
– Onze veiligheidsfolie verkrijgbaar is in verschillende diktes
– Onze folie gewoon meegewassen kan worden met de ramen
– De folie ook verkrijgbaar is met zonwerende functie
– Een combinatie met privacyfolie ook tot de mogelijkheden behoort