White frost

White frost of ook beter bekend als zandstraalfolie is een raamfolie met een zandstraal effect. De folie bestaat uit een wit licht doorlatende structuur met korrels. De folie is de ideale privacy folie, wordt veel gebruikt in ziekenhuizen, bedrijven, tandarts -en dokterspraktijken. Zandstraalfolie biedt een stijlvolle en chique uitstraling. Zeker op kantoor is het een mooie keuze voor o.a vergaderruimtes.

Het wordt steeds vaker gebruikt bij particuliere woningen op de ramen van de voordeur en ramen aan de voorzijde van de woning. Steeds vaker wordt de folie in bijvoorbeeld meerdere stukken gesneden waardoor je een speels effect creëert en het geheel dus minder strak oogt. 

De voordelen van White Frost:

• Krasvast en makkelijk schoon te houden

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De folie kan bij Raamfolietotaal op rol besteld worden maar ook de montage kan door onze vakbekwame monteurs verzorgd worden. De folie wordt  montageklaar geleverd met plakinstructies. Omdat ieder raam anders is biedt Raamfolietotaal graag advies voor de uitwerking van elk gewenst ontwerp, neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wist je dat:

– Onze folie een levensduur van 6-8 jaar heeft en de garantie op montage 3 jaar is
– Onze folie gewoon meegewassen kan worden met de ramen