Shopping Cart

Instructievideo’s

Ben je van plan zelf raamfolie te gaan plakken? Bekijk dan de onderstaande instructievideo’s. Voor elk type folie is er een aparte video.

Met deze instructievideo laten wij je zien hoe je stap voor stap zelf privacyfolie kan aanbrengen. Deze folies zijn gemaakt om meer privacy te creëren. Laat buitenstaanders niet naar binen kijken in je woning of kantoorruimte. Privacy folie laat voldoende daglicht door naar binnen en biedt overdag privacy tegen inkijk van buitenaf. Er zijn verschillende folies zoals: textielfolie, zandstraalfolie, one way vision en verduisterende block-out folie.
Met deze instructievideo laten wij je zien hoe je stap voor stap zelf glasfolie kan aanbrengen. Glasfolie is voor meerdere doelen inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan: zon- en warmtewering, energiebesparing, anti-inkijk en daglichtfiltering.
Met deze instructievideo laten wij zien hoe je stap voor stap zelf zandstraalfolie kan aanbrengen. Zandstraalfolie is ideaal geschikt om privacy te weerborgen zonder verlicht van lichtinval, de zandstraalfolie is doorschijnend en zeer geschikt voor glasdecoratie. Ook is deze folie printbaar of kunnen er teksten of motieven uitgespaard worden.
Met deze instructievideo laten wij zien hoe je stap voor stap zelf textielfolie kan aanbrengen. Textielfolie is een privacyfolie die op elk type en op elke vorm raam aangebracht kan worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen. Je kan het ook vergelijken met gordijnvitrages, maar eenvoudiger toepasbaar omdat je voor de installatie geen gordijnrails en dergelijke nodig hebt.
De waardering van raamfolietotaal.nl/webshop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis ♥ Gratis Rakel en afbreekmes!
This is default text for notification bar