Reclamefolie – Laat elke onderneming extra opvallen

Met reclamefolie worden ramen ingezet voor (extra) reclame voor het bedrijf. Door de veelzijdigheid in materialen zijn de mogelijkheden eindeloos en kan van elk concept of ontwerp een prachtig raambeletteringsproject worden gemaakt. Van 1 kleur folie tot een volledig full colour design waarbij het zicht naar buiten wordt behouden! Vaak in de vorm van contourgesneden logo’s en belettering of voor ramen waar de inkijk belemmerd dient te worden met een mooie visual op one way vision folie of melkglasfolie. Onze ervaren designers helpen ook graag met advies en ontwerp.

De voordelen van reclamefolie:

• Voordelige manier van bedrijfsreclame
• Zorgt voor opvallende effecten door kleur- en materiaalcombinatie
• Oneindige mogelijkheden met ontwerp
• Variatie mogelijk in glanzende en matte finish
• Verkrijgbaar in 1 kleur tot full colour
• Verkrijgbaar van transparant tot dekkende kleuren
• Inkijk verminderen met een creatief design
• Krasvast en makkelijk schoon te houden

Maakt een gevelreclame helemaal af

Naast de gebruikelijke gevelreclame als reclameborden of lichtreclame kunnen de ramen van een pand ook vaak ingezet worden om de uitstraling van een bedrijf optimaal in het oog te laten springen. In de meeste gevallen zelfs zonder vergunning. Vaak wordt ook voor een pand dat nog verbouwd wordt gebruik gemaakt van raambestickering om de inkijk te beperken en een duidelijke boodschap uit te brengen van wat er komen gaat. Prikkelend voor voorbijgangers die wellicht in de toekomst klanten worden! Met raambelettering kan op een subtiele manier ook bijvoorbeeld de openingstijden kenbaar worden gemaakt zonder behoefte aan losse bordjes of posters. Zelfs op hogere etages kan met en goed doordacht ontwerp de boodschap of het logo duidelijk zichtbaar worden gemaakt.

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De folie kan bij Raamfolietotaal op maat besteld worden maar ook de montage kan door onze vakbekwame monteurs verzorgd worden. De folie wordt voorzien van uitsparingen en/of prints en montageklaar geleverd met plakinstructies. Omdat iedere gevel anders is biedt Raamfolietotaal graag advies voor de uitwerking van elk gewenst ontwerp, neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wist je dat:

– Onze folie een levensduur van 6-8 jaar heeft en de garantie op montage 3 jaar is
– Van al onze kleurenfolies een kleurenwaaier opgevraagd kan worden
– Onze kleurenfolie verkrijgbaar is in transparant, semi-transparant en dekkend en in glans of mat
– Onze folie gewoon meegewassen kan worden met de ramen
– Voor raambelettering anders dan het logo geen reclamebelasting wordt geheven