Decoratiefolie – Ramen inzetten voor styling of reclame

Met decoratieve raamfolie worden ramen omgetoverd in een mooie reclame-uiting of kunnen (delen van) ramen worden bedekt met een creatief design om inkijk te beperken of juist om een hinderlijk uitzicht te verdoezelen met minimaal verlies van lichtinval. Wij hebben veel soorten decoratiefolie in uiteenlopende kleuren en gradaties van lichtdoorlatendheid. Uit alle raamfolie kan een logo of patroon uitgesneden worden, maar ook een full colour print kan geïntegreerd worden in het ontwerp. Door de ramen van een bedrijfspand voordelig en makkelijk te voorzien van een logo dat de ramen en de inkijk verder open laat. Of een strook folie die de ramen van een woning of instelling bedekt met een patroon eruit gesneden waar wel doorheen gekeken kan worden. Maar ook een (semi-)transparante folie met of zonder print behoort tot de mogelijkheden.

image
Decoratie folie full colour print

image
Kleurfolie

image
One way vision Gordijnen look

De voordelen van decoratiefolie:

• Voordelige manier van bedrijfsreclame
• Hinderlijk uitzicht of inkijk verminderen op een creatieve manier
• Zorgt voor speelse effecten met kleuren en schaduwen
• Oneindige mogelijkheden qua design
• Verkrijgbaar in vele kleuren
• Verkrijgbaar van transparant tot dekkende kleuren
• Behoudt lichtinval
• Krasvast en makkelijk schoon te houden
• Werkt warmtereducerend in de zomer

Gebruik je ramen als canvas

Vrijwel elke gevel heeft ramen, uiteraard voor ons broodnodige daglicht en uitzicht. Maar soms is dat uitzicht net niet naar wens of staat er binnen iets dat wel minder mag opvallen van buitenaf. De ramen bedekken met raambekleding heeft vaak praktische beperkingen en vereist boren in kozijnen. Door decoratiefolie op de ramen toe te passen creëer je een geheel custom made canvas wat geheel naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Bovendien kan de folie makkelijk weer verwijderd worden zonder schade achter te laten als de raamfolie niet meer gewenst is wegens een verhuizing bijvoorbeeld. Een semi-transparante kleurenfolie met of zonder uitgespaard patroon? Een combinatie van lichtdichte kleurenfolies in een vorm of logo? Een transparante folie of melkglasfolie met full colour print? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De folie kan bij Raamfolietotaal op maat besteld worden maar ook de montage kan door onze vakbekwame monteurs verzorgd worden. De folie wordt voorzien van eventuele uitsparingen of prints en op maat gesneden voor montage. Omdat iedere raampartij anders is biedt Raamfolietotaal graag advies op maat voor elk gewenst idee, neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wist je dat:

– Onze folie een levensduur van 6-8 jaar heeft en de garantie op montage 3 jaar is
– Van al onze kleurenfolies een kleurenwaaier opgevraagd kan worden
– Onze kleurenfolie verkrijgbaar is in transparant, translucent en dekkend
– Onze folie gewoon meegewassen kan worden met de ramen
– De zichtbaarheid naar binnen bij semi-transparante folie groter wordt als het binnen lichter is dan buiten