• Vandaag voor 17:00 besteld, overmorgen in huis!
  • Gratis verzending
  • Gratis advies
image

Privacy folie

Frosted folie geeft uw ramen een gezandstraalde look. Spiegelfolie reflecteerd dermate veel licht dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.

va. €25,00

ONLINE BESTELLEN
image

Zonwerende Folie

Uw ogen en meubilair beschermen tegen de velle zon. Met een groot assortiment aan smaakvolle tinten zit er altijd iets tussen dat bij u en uw huis of kantoor past.

va. €17,50

ONLINE BESTELLEN
image

Veiligheids folie

Een raampje intikken is er niet meer bij met deze stevige raamfolie. Inbrekers zijn veel langer bezig en zijn sneller geneigd te staken met hun inbraakpoging.

va. €19,60

ONLINE BESTELLEN
image

Kleuren folie

Ideaal om de sfeer mee te creëren die u wenst. Laat de zon extra schijnen met gele kleurfolie voor een lounge ruimte of blauw voor een zakelijke uitstraling.

va. €20,59

ONLINE BESTELLEN
image

Anti-grafitti folie

De folies zijn in verschillende percentages van licht doorlaatbaarheid verkrijgbaar, van subtiel getint tot zeer privacy werend.

va. €22,05

ONLINE BESTELLEN
image

Print folie

Voor bestickeringen van tijdelijke aard is onze budget folie uitstekend geschikt. Bijvoorbeeld tijdens promotionele acties of aanbiedingen.

va. €25,00

ONLINE BESTELLEN

Opzoek naar raamfolie inclusief vakkundige montage op locatie?

  • Eigen productie
  • Beste prijs garantie
  • 100% tevreden!

over ons 

Raamfolietotaal.nl levert en monteert raamfolies met diverse functies. Als onderdeel van het in 2009 begonnen Tinttotaal zijn onze medewerkers ervaren met de eisen die zowel bij particulier als commercieel gebruik gesteld worden. Ons vakbekwame team levert glashelder advies en regelt de montage van A tot Z.

CONTACT Informatie