Diensten

Zonwerende folie

Voor zonwering hebben wij verschillende soorten folie. Populair zijn de Solar Silver (spiegelend van buiten) en de Daylight Natural (allen met een tint). Maar we hebben ook een spiegelfolie in een bronzen kleur, een gehele block-out verduisterende folie, een zonwerende folie die helemaal glashelder is voor bijvoorbeeld etalages en een speciale folie voor kunststof ramen. Meer informatie over de verschillende folies lees je hier.

Privacy folie

De naam zegt het al; deze folies zijn gemaakt om meer privacy te creëren. Hierin hebben wij meerdere stijlvolle opties. Wat je veel ziet is zandstraalfolie. Daar hebben we nu ook een prachtig alternatief voor in een textielfolie. Maar ook zeker innovatief is de switch folie die kan schakelen tussen mat en transparant. Hier lees je meer over onze privacy oplossingen.

Printfolie

Als je een full colour ontwerp op je ramen wilt hebben of er zit een verloop van kleur in het ontwerp hebben wij ook een breed scala aan printfolies wat hiervoor gebruikt kan worden. De mogelijkheden zijn hierin erg breed: van contourgesneden tot volvlak, witte lijmlaag of block-out tegen inkijk en voor tijdelijke en permanente toepassingen. Hier lees je meer.

Kleurenfolie

Met kleurenfolie kun je mooie effecten aan je raam geven en spelen met invallend licht met bijvoorbeeld transparante kleurfolie wat een glas-in-lood effect geeft. Of een combinatie van transparante en dekkende folie en / of met zandstraalfolie gecombineerd. Meer informatie over kleurenfolie lees je hier.

UV-werende folie

Als je op zoek bent naar zonwering tegen verkleuring door UV-stralen maar je wilt wel de inkijk optimaal houden voor bijvoorbeeld een etalage waar waardevolle spullen tentoon gesteld worden ben je bij ons ook aan het juiste adres. Hiervoor hebben we een speciale glasheldere folie die toch de hinderlijke UV-stralen tegenhoudt. Meer informatie lees je hier.

Veiligheidsfolie

Voor versteviging tegen glasbreuk en/of inbraak hebben we een glasheldere veiligheidsfolie met inbraakvertragende werking. Ook gaat het rondvliegende scherven tegen bij glasbreuk. Er bestaat zelfs een combinatiefolie met de eigenschappen van veiligheids- en privacyfolie in één. Deze biedt veiligheid tegen glasbreuk en privacy tegen inkijk. Hier lees je meer over deze folie.

Anti-graffiti folie

Anti-graffiti folie is een uitstekende keuze voor bescherming van de ruiten tegen graffiti en krassen. Tevens schept het extra veiligheid bij glasbreuk omdat de folie de scherven bijeen houdt. De folie is glashelder en niet zichtbaar voor het blote oog. Meer info lees je hier.

Main Menu

  • Diensten

Ontvang een offerte voor raamfolie op maat

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Welke raamfolie wilt u graag?

Ontvang een 

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op