Zonwerende folie – Combineert privacy en design

Anti-inkijk folie, ook wel melkglas-, etched glass, privacy of zandstraalfolie genoemd, biedt de ideale oplossing voor kantoorgebouwen en woningen om meer privacy te verkrijgen. De folie is duurzaam en krasvast en kan binnen of buiten worden toegepast. De folie wordt ook vaak inpandig aangebracht om de inkijk te verminderen of de loopbeveiliging te waarborgen. Het mooie van onze anti-inkijk folie is dat er ook figuren en/of logo’s in uitgespaard kunnen worden of er full colour op geprint kunnen worden. Hierdoor is het een zeer creatieve toepassing van raamfolie. Door het uitsnijden van logo’s kan een gevel nog meer in het oog springen en worden speelse schaduweffecten gecreëerd op wanden of muren. Met een full colour print krijgt de folie een subtiel kleureffect door de matte finish en de lichtdoorlaatbaarheid.

image

image

image

De voordelen van anti-inkijk folie:

• Verhoogt de privacy
• Behoudt lichtinval
• Verlaagt de kans op inbraak omdat bezittingen minder zichtbaar zijn
• Biedt de mogelijkheid tot combineren met reclame-uitingen
• Houdt warmte binnen en zorgt voor energiebesparing
• Krasvast, duurzaam en makkelijk schoon te maken
• Toepasbaar op alle glassoorten, zelfs kunststof
• Geheel op maat leverbaar
• Gemakkelijk aan te brengen
• Voorkomt verkleuring door UV-bescherming

Eindeloze mogelijkheden

Met onze anti-inkijk folie zijn de creatieve mogelijkheden bijna eindeloos. Doordat het op maat gesneden kan worden voor een hele raampartij of een strook met een patroon uitgesneden of geprint, of een combinatie van beiden. Dat kan met een aangeleverd ontwerp maar onze ervaren designers kunnen ook een fraai ontwerp verzorgen passend bij de wensen en huisstijl. Hierdoor is het zeer geschikt voor (begane grond) woningen, kantoren, horecagelegenheden, scholen, ziekenhuizen en andere instellingen. Maar ook op hogere verdiepingen of inpandig kunnen spannende effecten worden gecreëerd. Of een strook om zicht van buitenaf op hinderlijke dingen als radiatoren, meubels of airco’s te verdoezelen.

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De folie kan bij Raamfolietotaal besteld worden per strekkende meter maar ook de montage kan door onze vakbekwame monteurs verzorgd worden. De folie wordt voorzien van eventuele uitsparingen of prints en op maat gesneden voor montage. Omdat ieder gebouw anders is biedt Raamfolietotaal graag advies op maat voor elk gewenst project, neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wist je dat:

– Onze folie een levensduur van 6-8 jaar heeft en de garantie op montage 3 jaar is
– Onze folie tot 60% lichtinval behoudt
– Onze folie gewoon meegewassen kan worden met de ramen
– De zichtbaarheid naar binnen groter wordt als het binnen lichter is dan buiten